Röhnfried – Germany


Rohnfried – Germany, o kompaniji…
img30206

Od 1949. godine, Rohnfriend je počeo s razvitkom i proizvodnjom punog opsega specijalizovanih proizvoda za golubove! Danasnjeg dana, su ponosni da internacionalni šampioni i odgajivači širom sveta uspešno koriste njihove proizvode. Evropski šampioni iz Belgije i Holandije, kao što su Kees Bosua, Dirk van Dyck, Gaby Vandenabeele i Albert Derwa, takodje Johny & Yves Jonckers, su ukazali svoje poverenje u naše proizvode. Ovo ukazuje na to da je naš asortiman za zdravlje vaših pernatih ljubimaca, ključ ka uspehu!

 

GMP kvalitet

Poizvodnja preparata Roehnfried-a se vrši u uslovima kao da se radi o proizvodima za ljudsku upotrebu. Produkti se proizvode po najvišim GMP standardima kvaliteta! U ostalom, naučnici Rohnfried-a i odeljenje za proizvodnju, rade veoma blisko sa biološkim i farmaceutskim laboratorijama, takodje sa klinikama, veterinarskim zavodima, univerzitetima i domovima zdravlja!

ensemble_roehnfried

 

Inovacije

Inovacije i oktrića kompanije Rohnfried konstatno optimizuju naše najnovije proizvode. Gospodin Berger (Generalni menadzer kompanije i 5i nacionalni šampion u juniorima) je biolog i strastveni odgajivač golubova. On je lično zadužen za gradnju mosta izmedju nauke i golubarstva! Svaki novi produkt koji izlazi u proizvodnju prolazi niz testova da bi ih na kraju lično gospodin Berger prvo upotrebljavao na svojim šampionima pre puštanja u promet.

 

mg_0148

Preventiva je bolja nego lečenje!

Umanjenje infekcije prirodnim putem i ojačavanje obrane organizma (Imunitet), je naš omiljeni način poboljšavanja prirodnog zdravlja golubova! Mi takodje tvrdimo da smo uspeli drastično smanjiti potrebu za lekovima. Ovi koncepti su rezultat našeg intenzivnog razvoja. Sa našim dugim iskustvom i naučnim znanjem sa sigurnošću vam možemo trvditi da naši produkti pomažu da vaši golubovi budu perfektnog zdravlja i u top formi. To je jednako uspeh!

 

 

www.hesse-tierpharma.de