Probac 1000


Probac 1000

Probiotik elektrolit za sportske golubove! 

 

Tretman antibioticima i dijetetske promene rapidno vode to promena crevne flore. Hrana se više ne vari kako treba, imuni sistem slabi, i vaša ptica gubi sposobnost da se odupre bolestima crevnog sistema.

Redovna upotreba proizvoda Probac 1000 povećava prirodnu otpornost na bolesti i patogene bakterije kao što su Kokcidija, Heksamitija, Ešerihija koli, Kandida, Salmonela i druge…

Probac 1000 je takođe idealan eketrolit za posle takmičarske dane. Preporučujemo davanje ovog proizvoda odmah po povratku u golubarnike, takođe i dan posle leta!

Da bi dostigli maksimum koji ovaj proizvod omogućuje, adekvatno davanje, odnosno prava administracija proizvoda je od suštinskog značaja! Razlog je taj da samo jedan gram Probaca 1000 sadrži više od 1,5 miliona dobroćudnih bakterija, tako da se mora biti tačan u gram sa davanjem.

 

 

Kako i kada upotrebljavati:

– 2 puta nedeljno, 5 grama Probac 1000 u 1 litar vode, ili u 1 kilogram hrane, za 25 golubova dnevno.
– Ako ga dajete dok traje tretman antibioticima, Probac 1000 uvek treba davati 3-5 dana u kontinuitetu da bi obnovili uništenu crevnu floru. Posle imunizacije paramiksovirozem Paratifusa ili boginja, Probac 1000 je odličan za vraćanje crevne flore u optimalan zdrav nivo!

 

 

Pakovanje:

– Kutija od 500g