Probac Energy


Probac Energy 

Vaša doza probiotske energije za takmičarsku, sezonu uzgoja i mitarenja! Za sportske golubove.

 

 

 

Probac Energy sadrži sve esencijalne hranljive materije, amino-kiseline, minerale i elemente u tragovima, specijalno balansirane za metabolizam sportskog goluba. Kao dodatak, takođe sadrži i jedinstvenu i dokazanu kombinaciju crevnih karbohidrata koji pomažu digestivnom procesu. Ovaj jedinstveni sastav, čini Probac Energy raznovrsnim dodatkom za sve svrhe, tokom takmičenja, uzgoja mladih ili mitarenja!

 

Takmičarska sezona: omogućuje vrhunsku pripremljenost golubova za letove i sprečava infekcije.
Probac Energy je idealan izvor energije za vaše takmičare. Upotrebljavati ga kada se od ptice očekuju veliki napori i letovi. Tokom sezone, Dr. Brockamp preporučuje davanje Probac Energy-ja zajedno sa Probac Lecithin Oil-om, 1-2 dana pre takmičenja. Na ovaj način, golubovi dobijaju sve esencijalne hranljive vrednosti koji su im potrebni za uspešan let i top formu. Probiotska bakterija sprečava infekcije tokom transporta i pakovanja.

Tokom sezone uzgoja mladih: osigurava zdrav i optimalan rast i razvoh mladih-
Imuni sistem mladih ptica, tek izleženih je vrlo nežan. Potrebno je nekoliko meseci da sve dođe na svoje mesto. Probac Energy bi zbog toga trebalo redovno davati mladim pticama čim pređu na ishranu semenima. Tako vaše mlade ptice dobijaju sve važne elemente za zdrav rast, i stiču imunitet zbog dobroćudnih bakterija koje sadrži Probac Energy.

Tokom mitarenja: osigurava svilenkasto, zdravo perje, i sprečava Salmonela infekcije.
Tokom sezone mitarenja, zdrava crevna flora je preduslov za optimalno varenje, i kasnije za besprekorni rast novog perja. Tokom ovog perioda života ptice, ona je najviše osetljiva i podložna Paratifusu (Salmonela). Probac Energy je idealan za stvaranje prirodnog balansa rada crevne flore i imunog sistema bez upotrebe lekova. Preporučljivo je da u isto vreme dajete Probac Lecythin Oil, nauljiti hranu, 2-3 puta nedeljno, a potom dodati dozu Probac Energy-ja.

 

Pakovanje:

– Kutija od 500g