Vydex i Jaap Koehoorn proizvodi


Entrodex

entrodex geel

 

 

Entrodex je probiotik koji sadrži garantovano održive prijateljske bakterije. Pojačava dijetetski unos vaše ptice i snagu. Ova formula vitamina A, B i D kompleksa , vitamina i ugljenih hidrata dolazi u lako upotrebljivoj formi praška, rastvorljivog.

Doziranje: 5 grama na 1L pijaće vode. 

Početak davanja: 1 nedelja, svaki dan. U sezoni takmičenja, mitarenja i odgoja mladih, 3 puta nedeljno. U svim ostalim situacijama, 1-2 puta nedeljno.

 

 

 

 

Soldex

soldex geel

 

 

SolDex je kompletni dodatak multivitamina i minerala, i sadrži sve ono što je vašem golubu neophodno. Njegova unapredjena koncentrisovana formula sadrži 5000mg kalcijum glukonata i 300mg vitamina C. Ne samo da SolDex sprečava deficijent vitamina i minerala, već i dodatak karnitina pojačava sveukupnu energiju.   

Doziranje: 1g na 1L pijaće vode, 2 puta nedeljno.

 

 

 

 

Ascorbivite                                                                          

ascorbivite geel

 

 

 

Ascorbitive Vitamin C je koncentrisovani dijetetski buster. Specijalno je dizajniran da poboljša dnevni unos nutritivnih vrednosti vaše ptice, u lako upotrebljivoj, rastvarajućoj formi. Ima dobar efekat kada se upotrebljava i sam, i u kombinaciji sa Entrodexom.

Doziranje: 5g na 1L pijaće vode, 3 puta nedeljno.

 

 

 

Speed Oil

Speed Oil

 

 

Speed oil je ulje pšeničnih klica, obogaćeno vitaminom E.

Upotreba:

– tokom perioda uzgoja: 2 nedelje pre uparivanja, dnevno do snošaja jaja.

– ostatak godine: 2-3 dana za svaki period stresa.

Doziranje: 15 ml (1 kašika) na 1kg hrane.

 

Carbosol 

carbosol geel

 

 

Carbosol životinjski dodatak zdravlja je rastvorljivi, polako oslobadjajući buster energije, idealan za golubove u danima koji prethode takmičenjima i treninzima, i u slučajevima kada je energija preko potrebna. Ugljeni hidrati koji se nalaze u Vydex Carbosolu mogu povećati kapacitet izdržljivosti za 33% , i nivo glikogena u mišićima za 50% . Carbosol može biti takodje velika pomoć i u oporavku posle trka.

Doziranje: Velika kašika na 1L pijaće vode.

 

 

 

 

 

Iron & B12

Iron b12

 

 

 

Iron & B12 je prašak koji sadrži gvoždje, zahvaljujući kome je transportovanje kiseonika izmedju ćelija i u krvi maksimalno. Ovo omogućava vašim golubovima da čine velike napore i brži oporavak od istih. Važan u slučajevima slabljenja i bolesti golubova, takodje i kod madih golubova.

Doziranje: 5g. na nauljeni i ovlaženu hranu za 20 golubova. 2 puta nedeljno.

 

 

 

 

Creatine

creatine geel

 

Creatine je vitalan za transfer energije preko ćelija, unapredjujući energetski nivo i izdržljivost. Smanjuje nivo mlečne kiseline u mišićima, sprečavajući bol i grčeve. Regularan unos Kreatin monohidrata može povećati snagu i performanse sportskog goluba.

 100% čist kreatin.

 Pojačava snagu i performanse.

Doziranje: prvih 5 dana, 5 g na 1L pijaće vode. Ili na 500g hrane. Posle toga 3 puta nedeljno 4g na 1L vode. Početi sa davanjem 3 nedelje pre početka takmičarske sezone. Creatine tablete 3 puta nedeljno 1 tableta, ili u kombinaciji sa praškom jedna tableta na dan pakovanja.

 

 

 

Garlic powder        

garlic geel

 

 

 

Garlic powder je prirodna pomoć protiv crva i kokcidije. Koristan je za krovotok, pomaže da perja vašeg goluba budu meka i fina.

Doziranje: 1-2 puta nedeljno, jedna kašičica na 500g hrane.

 

 

 

 

Ca-HMB

Ca-HMB

 

 

Ovo je najjedinstvenija mešavina nutritivnih elemenata. Ovaj jedinstveni dodatak ishrani sadrži; kalcijum i HMB. Ova kombinacija omogućava više izdržljivosti i bolje opšte performanse. Takodje, mišići se štede, i uvek imaju rezervu za maksimalne napore, dok metabolizam bolje funkcioniše u globalu. 

Doziranje: 2g na 1L pijaće vode ili 1kg hrane, tokom cele takmičarske sezone.

 

 

 

 

 

Whey powder

whey geel

 

 

 

Proteini su veoma važni tokom perioda rasta i tokom oporavka posle treninga/takmičenja. Tokom sezone mitarenja daće golubovima kvalitetnije perje. Tokom uzgoja, daje mladima više snage i šanse za zdrav rast i razvitak.

Doziranje: sezona parenja; 20g na 1kg hrane, 2 puta nedeljno.

Takmičarska sezona: ponedeljak/ utorak 20g na 1kg navlažene/nauljene hrane.

 

 

 

Recovery superior

         recovery pot geel

Revolucionaran dodatak za oporavak u top sportu. Specijalno pravljen protein (Pepto-Pro) se brine za direktan oporavak mišića (u roku od 2 sata) posle trke. Normalno, oporavak mišića traje 2 dana. Možete zamisliti kakva je prednost imati trening odmah posle trke. 

Doziranje: Takmičarska sezona 5g na 1L vode – ili na 500g nauljene hrane direktno posle trke i sezona parenja 2 puta nedeljno 5 g na 1L pijaće vode.

 

 

MVS-30

mvs 30 geel

 

 

MVS-30 je multivitaminski i mineralni nutritivni dodatak. MVS-30 je bogat kalcijumom i amino-kiselinama, i sadrži biljne ekstrate i pivski kvasac. Sprečava deficijent minerala i vitamina, i pruža važnu podršku u ishrani tokom perioda visoke potrebe za energijom. MVS-30 je idealan dodatak za golubare prve klase koji žele da obezbede zdravlje svojih ptica, tokom svih perioda života.

Doziranje: 2 puta nedeljno, 5g na 500g zrnaste hrane.

 

 

 

 

 

Probak forte

Probak forte

 

 

 

Dopuna ishrani, u rastvorljivom obliku, za zdravlje i energiju! To je bakterija mlečne kiseline sa vitaminom B napravljena od ostataka produkata piva, bez ikakvih dodataka ili alkohola, koja se brine o visokoj otpornosti creva.

Doziranje: 10ml na 1L pijaće vode.

 

 

 

 

Super power plus

super power plus geel

Jedan od najjačih prirodnih pojačivača rada mišića. Ova kombinacija sadrži HMB, kreatin, L-glutamin, Vanadium en Chrome. Obezbedjuje značajan sinergistički efekat, na primer, zajedno komponente HMB/kreatina/L-Glutamina će povećati izdržljivost. Asistent je u štednji mišića. Potencijalno poboljšava efikasnost metabolizma , i transfer energije medju ćelijama mišića. Podržava proces sazrevanja mišića.

Upotrebljavati tokom cele takmičarske sezone, 4g na 1L pijaće vode, ili na 1kg hrane.

 

 

 

 

Japanse Go

Japanse Go

 

 

 

Najnoviji produkt za jačanje mišića čija ideja dolazi iz Japana. Gamma Oryzanol se pravi iz riže ili pirinča. Već neko vreme se upotrebljava u konjičkom sportu, i rezultati su neverovatno dobri. Pogodnost Gamma Oryzanola u poredjenju sa kreatinom i HMB-om je da ne morate da imate mnogo treninga da bi mišići vašeg goluba ojačali!

Doziranje: 10ml na 1kg hrane, 3-4 puta nedeljno. Početi sa upotrebom 2 nedelje pre prve trke. Takodje se Japanse Go upotrebljava tokom zimskog perioda kod golubova u stanju mirovanja, i to jednom nedeljno.