Versele-Laga


Od bakalnice, do čuvene internacionalne kompanije za proizvodnju hrane za životinje!

versele_laga logo                           versele_laga (1)                                      versele_laga logo

1932. godine, Versele porodica je bila vlasnik manjeg restorana i prodavnice. Ali, stari deka Prudent Versele je bio vizionar i veliki zaljubljenik u životinje! Za ovu svrhu, sagradio je fabriku pored Lys-a, u Asteneu (Deinze) 1937. Godinu dana posle izgradnje, fabrika je postala operativna. Kompanija je rasla, i posle Drugog svetskog rata je proširila svoj krug delovanja i prodaje po celoj zemlji! 1958. godine, fabrika u Astene-u je imala kapacitet od 200.000 tone spakovanih proizvoda!

Danas, Versele-Laga ima godisnji obrt od oko 700 miliona evra. Treća generacija zapošljenih u Verseli broji blizu 900 ljudi, što u fabrikama u Belgiji, što i vani.

 

Luchtfoto

 

Versele-Laga se ne plaši napora, da bi zadobila vaše poverenje…

  • Višegodišnje iskustvo u proizvodnji visoko kvalitetne, naučno komponovane hrane za vaše ljubimce!

  • Naši specijalizovani veterinari i nutricionisti nisu samo iskusni profesionalci, već i strastveni zaljubljenici u životinje.

  • Zahvaljujući našem ličnom Pet istraživačkom centru i konstantnom istraživanju, mi radimo u saradnji sa privrednim univerzitetima i vodećim nacionalnim i internacionalnim odgajivačima i šampionima, sve u cilju unapredjivanja naše linije proizvoda i sticanja novih znanja!

  • Kompozicija naših produkta se bazira striktno na prirodnim komponentama, koje bi svaka životinja imala i u prirodnom orkuženju.

  • Naši produkti su oficijalno dostupni od generalnih distributera u više od 75 zemalja, zato što smo ubedljeni da upravo ti ljudi su u mogućstvu da vam najviše pomognu sa svojim savetima.

Misija: Versele-Laga je brzo rastuća, inovativna, internacionalno operativna kompanija koja proizvodi hranu i prozvode za negu, najvišeg mogućeg kvaliteta, poštujući prirodu i specifične potrebe svake životinje!

 

P1260092                                                               VLdovesPlus210

O golubovima…

Moderni sportski golub znači mnogo više od samo čuvanja ”nekih tamo golubova”. Uspeh u golubarskom sportu može biti uporedjen s lancem u kome je svaka karika važna. Jedna od tih važnih karika je ISHRANA! Ishrana definiše generalno zdravlje vaše ptice, i omogućuje da ona dostigne svoje najviše mogućnosti. Kako bi mnogi naši belgijski šampioni rekli: “Ishrana je i uvek biće, umetnost…”

Vesele-Laga je uvek postavljala trendove sto se tiče ishrane golubova! Ona vam donosi top kvalitetne mešavine na tržište koja zadovoljava potrebe svakog entuzijaziste. Zato što je sve ovo podržano i potkrepljeno naučnim istraživanjima, logično je da postoji više miliona odgajivača ove plemenite ptice, u više od 75 zemalja, koji su ukazali svoje poverenje Versele-Lagi !

 

 

www.versele-laga.com