Avymicin pulver


Avymicin pulver

 

 

Avimycin Pulver 400g

 

 

O proizvodu…

Dodatak ishrani u obliku praha baziran na renu i travi potočarki radi poboljšanja rada raspiratornog trakta. Stimuliše fiziološko izbacivanje prašine i sluzi iz respiratornih organa. Sa jedinstvenom mešavinom smrznutog rena i potočarke, Avimycin sadrži visoku koncentraciju raznih ulja. Samo kroz hranu formiraju se enzimi i razvijaju svoju delatnost.

 

Sastav:

Maltodekstrin, dekstroza, potočarka trava 4.0%, ren 1.7%                        

 

Analitički sastojci:

Sirovi proteini 0.9%, sirova masnoća 0.7%, sirova vlakna 0.0%, sirov pepeo 0.8%, natrijum 0.0%, metionin 0.0%, lizin 0.0%

 

Kako upotrebljavati:

Golubovi i živina: Za upotrebu kroz zrnastu hranu. Za 20 golubova. 10g dnevno. Razdeliti iznos na 2 obroka dnevno. Za podršku metabolizmu u svim fazama povećanog pritiska infekcije hraniti redovno.

Takmičarska sezona: Posle teških letova 2-3 dana na početku sedmice.

Mlade ptice: za povećanje prirodne vitalnosti u svim stresnim situacijama (bolesti mladih ptica) upotrebljavati nekoliko dana.

Mitarenje: 2-3 puta nedeljno.

Period uzgoja: Ne davati sveže ispiljenim pticama.

 

Vezivati uz hranu sa uljima i masnoćama kao što je Oregano Schaffett (sheepfat) ili Hekopherol. Preporučuje se da ga stavite preko hrane mladih i starih ptica u kombinaciji sa K+K Eiweiß 3000 posle leta ili RO200 Ready pre leta, kao i Jungtierpulver (prah mladih ptica). Nespojivost sa drugim komplementarnih dodacima ishrani nisu poznati. 

 

 

Čuvanje:

Ne čuvati na većoj temperaturi od + 25°C .